Založ si blog

Trest za širenie Rusofóbie a Natofóbie?

Máme trest za širenie nenávisti.
Možno aj vyšší trest za šírenie nenávisti proti židom. Buďme fér a netolerujme ani nenávisť proti Rusom a nenávisť proti NATO. Či na tieto dva prípady zákony neplatia?!

Tiež máme trest za podporu cudzej krajiny, obvzlášť keď je vo vojne. Tak buďme fér a netolerujme podporu Ukrajine. Podporujme obete vojny, nie vojnu!

Vo vojne zomierajú vojaci, civilisti a tí čo nezomrú platia vysokú cenu, vrátane nás. To je fakt.

V čom sa budeme líšiť od fašistov, keď budeme šíriť nenávisť a podporovať zabíjanie?! No aj keby sme sa chovali ako fašisti, neznamená, že si zaslúžime izoláciu alebo dokonca smrť. Len by nás mohol niekto prefackať a dať nám lepší smer.

Pokoj? Len ak príde objektivita

06.07.2024

Progresivizmus je zlý? Fico je zlý? Znakom zaujatosti je jednoduché označenie, čo je zlé. Dôsledky zaujatosti? Polarizácia spoločnosti, vojny a všetko čo súvisí s napätím v spoločnosti. Je zaujatosť zlá? Ťažko povedať, no objektivita prináša zmierenie a pokoj. Síce nedokáže povedať, čo je definitívne zlé, ale dokáže sa postaviť zaujatosti do cesty. Tam kde [...]

EÚ ničí samu seba

28.05.2024

Európska únia myslí na Ukrajinu v zmysle pomoci za každú cenu. EÚ myslí na Rusko v zmysle porážky za každú cenu. No kto tú cenu zaplatí? EÚ a každý kto je jej súčasťou. Ak si niekto myslí, že v polke júna na mierovej konferencii sa uzavrie mier, je veľmi naivný. Mier dokážu uzavrieť len umiernené strany a to spoločne. A robí niečo EÚ aby umiernila strany konfliktu? [...]

Porozumenie alebo nenávisť

22.05.2024

Potláčaním porozumenia vnášame nenávisť do života. Už sa Vám stalo, že niekto koho poznáte spravil niečo zlé a vy Ste chápali prečo to spravil? Neschvaľovali ste to. Aj ste akceptovali dôsledky (obranu) voči tomu konkrétnemu činu. A len ste hľadali pochopenie prečo to spravil. Našli ste to možno správne, možno nie. Ale keby ste boli na jeho mieste tak by ste to spravili [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

janzilka

Viete čo je dobré na všeobecných teóriach? Skoro nič :) Vďaka svojej všeobecnosti, sú síce na všetko a pre všetkých, ale to znamená, že sú veľké a komplikované. Prispôsobiť sa im je veľmi ťažké. No bez nich by neboli tie jednoduchšie teórie, praktické rady alebo postupy aby niečo naozaj dobre fungovalo. Ak vám niečo nefunguje a nikto vám nevie pomôcť, tak snažiť sa pochopiť niečo všeobecnejšie je dobrá cesta. Robí to každý z nás.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 114
Celková čítanosť: 271739x
Priemerná čítanosť článkov: 2384x

Autor blogu

Kategórie