Založ si blog

Zastavme manipuláciu !

Manipulácia je keď sa nás snaží niekto oklamať, že kto je náš skutočný nepriateľ. Aj vy ste si všimli, že je aj až priveľká snaha ukázať na Matoviča? Vážne je taký jedinečný? Nemyslím si. Niekto však musí mať z neho priveľký strach a očividne nevie ako ho ovládať. Dokonca za rukojemníkov si berie ľudí. Zomierajú nevinný.
Jedného dňa však vytriezveme a dúfam, že obeť tých nevinných nebude zbytočná. Kto má však nádej, môže pomocť v tomto boji. Vždy dôkladne skúmajme, čo je náš nepriateľ. Sami zistime, čo nám naozaj ubližuje a bojujme len proti tomu. Nenechajme sa manipulovať. A naučme to ostatných. Keď to zvládneme, manipulátor ostane slabý. Keď to nezvládneme, tak sa z toho aspoň poučme.

Určite aj v diskusii nájdeme veľa manipulácie. Poučme sa z nej.

Prosím, Pelle spacifikuj Korčoka!

24.03.2024

Pelle spacifikuj Korčoka, ktorý štve proti tebe! Nauč ho slušnosti pekne na verejnosti, nech každí vidí, že čo je zač a už nemohol ďalej štvať. Nebolo by to prvý krát, čo by si učil niekoho slušnosti. Inak Korčok uštve ľudí proti tebe. Dosť bolo vojnoštváčov. Dosť bolo Putina, Macrona aj Korčoka. Ľudia potrebujú mier, nie mŕtvych svojich blízkych.

Ako na Macrona

22.03.2024

Rusko a Ukrajina sú vo vojne. Európe, ktorej záleží na Ukrajine má dve reálne voľby. Za prvé, že z Putina spraví zbabelca, ktorý sa vzdá. Alebo za druhé, že z Putina spraví pacifistu, ktorý chce víťazstvo Ruska aj Ukrajiny. Za tretie, že Rusko zvíťazí, zatiaľ neveríme, ale nie je vylúčené, že nakoniec my budeme tí zbabelci, ktorí sa vzdajú. To prvé si vyžaduje [...]

Ako spacifikovať vojnoštváča

21.03.2024

Vojnoštváč je obyčajný človek, ktorý pri ohrození sa stavia do vojny. Vo vojne víťaz berie, porazený stráca a žiadny vojnoštváč nechce byť porazený. Štváč je preto, lebo keď štve proti súperovi tak získava spojencov a tým mu rastie sila na porazenie súpera. Pacifista pri ohrození odmieta vojnu. Pacifista za ohrozením súpera vidí aj ohrozenie seba a preto hľadá [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

janzilka

Viete čo je dobré na všeobecných teóriach? Skoro nič :) Vďaka svojej všeobecnosti, sú síce na všetko a pre všetkých, ale to znamená, že sú veľké a komplikované. Prispôsobiť sa im je veľmi ťažké. No bez nich by neboli tie jednoduchšie teórie, praktické rady alebo postupy aby niečo naozaj dobre fungovalo. Ak vám niečo nefunguje a nikto vám nevie pomôcť, tak snažiť sa pochopiť niečo všeobecnejšie je dobrá cesta. Robí to každý z nás.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 103
Celková čítanosť: 246227x
Priemerná čítanosť článkov: 2391x

Autor blogu

Kategórie