Hneváme sa, veľmi !

25. novembra 2021, janzilka, Nezaradené Spoločnosť

Očkovanie je riešenie?! Tak prečo ho nedáte ako povinné?! Neverime vám! Sú štáty, kde sa snažia očkovať už aj deti, no vy sa snažíte neočkovať čo najviac ľudí. Zase len idete hľadať malé skupiny kde sa očkovať bude!
Vážená vláda, prečo musíme byť doma, prečo musia zbytočne denne zomierať ľudia, prečo stále draho platíme za pandémiu??? Hovoríte, že máte riešenie, že ho máte už dlho, tak kde je problém? Nie ste schopný riešenie presadiť?!
Kam toto smeruje? Aj platenie daní bude dobrovoľné? A potom budete ukazovať prstom na antidaniarov, na ľudí, ktorí dane platiť nebudú. A budete hovoriť ako všetci na nich doplácame?! Lenže ľudia si neplatia ľudí aby boli všetci schopný, ale ľudia si platia vládu aby tá bola schopná!!! Každe jedno ukazovanie prstom na ľudí a hľadanie vinníkov v ľudoch vyjde vládu veľmi draho. Nezabúdajte, že ľudia vás volili! A ako povedal Matovič, voliči Smeru vás voliť nebudú. Len zabudol pripomenúť, že už nikto nemá chuť vás voliť!
Vážená vláda, buď nás totálne klamete a riešenie nemáte alebo ste totálne neschopný riešenie presadiť. Tak či tak, hneváme sa. Hneváme sa, veľmi !!!

BTW: Keď jeden navrhuje nechať umrieť 20tisíc ľudí a druhý nula, tak 10tisíc mŕtvych nie je kompromis! 10tisíc je priveľká cena, hlavne keď ľudia vedia, že vakcína stojí 20 EUR!