Založ si blog

Hneváme sa, veľmi !

Očkovanie je riešenie?! Tak prečo ho nedáte ako povinné?! Neverime vám! Sú štáty, kde sa snažia očkovať už aj deti, no vy sa snažíte neočkovať čo najviac ľudí. Zase len idete hľadať malé skupiny kde sa očkovať bude!
Vážená vláda, prečo musíme byť doma, prečo musia zbytočne denne zomierať ľudia, prečo stále draho platíme za pandémiu??? Hovoríte, že máte riešenie, že ho máte už dlho, tak kde je problém? Nie ste schopný riešenie presadiť?!
Kam toto smeruje? Aj platenie daní bude dobrovoľné? A potom budete ukazovať prstom na antidaniarov, na ľudí, ktorí dane platiť nebudú. A budete hovoriť ako všetci na nich doplácame?! Lenže ľudia si neplatia ľudí aby boli všetci schopný, ale ľudia si platia vládu aby tá bola schopná!!! Každe jedno ukazovanie prstom na ľudí a hľadanie vinníkov v ľudoch vyjde vládu veľmi draho. Nezabúdajte, že ľudia vás volili! A ako povedal Matovič, voliči Smeru vás voliť nebudú. Len zabudol pripomenúť, že už nikto nemá chuť vás voliť!
Vážená vláda, buď nás totálne klamete a riešenie nemáte alebo ste totálne neschopný riešenie presadiť. Tak či tak, hneváme sa. Hneváme sa, veľmi !!!

BTW: Keď jeden navrhuje nechať umrieť 20tisíc ľudí a druhý nula, tak 10tisíc mŕtvych nie je kompromis! 10tisíc je priveľká cena, hlavne keď ľudia vedia, že vakcína stojí 20 EUR!

Právo eskalovať konflikt?

17.04.2024

Existuje niekoľko legislatívnych znení podľa ktorých obeť má právo brániť sa. Keď je niekto ohrozený alebo napadnutý tak má právo ohroziť a napadnúť agresora? Sú dva zakladné typy obrany. Prvým typom obrany je snaha poškodiť agresora aby bol oslabený na zopakovanie útoku. Aby agresor bol porazený. On sa však proti poškodeniu môže brániť a konflikt sa [...]

Vážení frustrovaní europoslanci

12.04.2024

Vážené europoslankyne, vážení europoslanci, veľa slovákov nevidí rozdelenú Európu na západnú a východnú. Veľa slovákov nechce aby obyvatelia Európy umierali vo vojne. Ubližujeme tým Európe? Veľa slovákov je proukrajinských, zároveň prozápadných a zároveň aj proruských. Myslíme si, že mier môže byť len keď vyhrá Ukrajina a aj Rusko. Keď nebudú sa vytvárať [...]

Tvrdý odkaz vojnoštváčom

09.04.2024

Tento odkaz nemá ublížiť vojnoštváčom. Má ich vytiahnúť z vojny, do ktorej sa nechali zavliecť a nechali si ukradnúť zo srdca mier. Vážení vojnoštváči, koľko ľudí musí pre vás ešte umrieť aby sa splnil váš sen, že vojna bude mať porazeného?! Vojna nie je futbalový zápas kde v stávke sú tri body do tabuľky a zápas sa skončí za približne 2 hodiny. Vo vojne [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

janzilka

Viete čo je dobré na všeobecných teóriach? Skoro nič :) Vďaka svojej všeobecnosti, sú síce na všetko a pre všetkých, ale to znamená, že sú veľké a komplikované. Prispôsobiť sa im je veľmi ťažké. No bez nich by neboli tie jednoduchšie teórie, praktické rady alebo postupy aby niečo naozaj dobre fungovalo. Ak vám niečo nefunguje a nikto vám nevie pomôcť, tak snažiť sa pochopiť niečo všeobecnejšie je dobrá cesta. Robí to každý z nás.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 107
Celková čítanosť: 254590x
Priemerná čítanosť článkov: 2379x

Autor blogu

Kategórie