COVID fakty

8. septembra 2021, janzilka, Nezaradené Spoločnosť

Ani hoaxy a ani seriózne reportáže nedokážu tak ovplyvniť názor občanov ako správanie vlády. Lebo ak si občania za svojho „ochrancu“ zvolili vládu, tak dôležité budú len vládne kroky. A na základe vládnych krokov vie každý občan prísť k faktom:

Fakt1: Očkovacie látky nie sú dostatočne bezpečné aby vláda prevzala zodpovednosť za nežiadúce účinky.
Dôkaz1: Keby boli vakcíny plne bezpečné, vláda by určite nenechávala občanov samotných aby sami zodpovedne posudzovali či je to pre nich bezpečné. Veď, ktorá vláda by chcela aby občania sa báli spraviť dobrú vec? Ibaže by vláde bolo jedno či sa ľudia zaočkujú.

Fakt2: Nezaočkovaný ľudia neohrozujú Slovensko alebo len vo veľmi veľmi zanedbateľnej miere.
Dôkaz2: Keby niečo Slovensku hrozilo, vláda by zaviedla povinnosť odvrátiť túto hrozbu. Veď je štandardom plniť povinnosti už pri menej významných hrozbách. Ako napríklad nosenie bezpečnostného pásu, kde okrem hrozby pokuty sú občania vzdelávaní o nutnosti tejto povinnosti.

Ja som očkovaný, ale neočakávaní majú moju plnú podporu. Ak budú naďalej zomierať ľudia, a možno aj ja umriem, alebo nebudú peniaze na bezpečnosť, vzdelanie a zdravotníctvo, zodpovedná bude vláda a nabudúce treba lepšie voliť. Je úbohé ak sa vláda snaží presviedčať, že ľudia za svoje utrpenie si nesú zodpovednosť sami. A ak áno, tak načo je občanom vláda?!