Nie je nám to jedno, preto požadujeme!

26. marca 2021, janzilka, Nezaradené Spoločnosť

Od koalície aj opozície, očakávame a nevyhnutne požadujeme aby bolo splnené nasledovné:

ZA PRVÉ) Spojenie síl proti dvom spoločným nepriateľom, a to sú:

A) chýbajúce zákony, lebo ľudia musia bojovať s veľmi ťažkými situáciami, ktoré by vďaka zákonom nemuseli ohrozovať ľudí v takej miere,

B) prisilné zákony, lebo ľudia musia bojovať s veľmi ťažkými situáciami, ktoré by vďaka kompenzáciam alebo obmedzeným zákonom nemuseli ohrozovať ľudí v takej miere.

ZA DRUHÉ) Nespolupracovať s niekým, kto podporuje jedného z týchto dvoch nepriateľov alebo od nich odvracia pozornosť v boji proti inému nepriateľovi. Obvzlášť
sa to týka tých, ktorí sa snažia bojovať proti svojim kolegom. Sú to najmä tvrdí konzervatívci, ktorí namiesto hľadania riešení na prisilné zakony bojujú s kolegami. Alebo tiež tvrdí liberáli, ktorí namiesto hľadania opatrení na utrpenie ľudí bojujú s kolegami.

Už viac neznesieme aby najvyšší politici bojovali medzi sebou kým ľudia potrebujú ich pomoc proti skutočným nepriateľom! Keď vás je málo, tých čo nám naslúchajú a priveľa ostalo bokom, priznajte to. Je to naša vina. V najblizších voľbách to skúsime napraviť. Ale to, že spolupracujete na vojne medzi sebou, to nikdy neznesieme!!!

Zdieľajte alebo vylepšite. Politici musia vedieť, že nám to nie je jedno!