Igor Matovič, nepotrebujeme novú zbraň, potrebujeme jednotu!

23. februára 2021, janzilka, Nezaradené

Aj ta najsinejšia zbraň je k ničomu, keď ju použiť nemôžeš, alebo keď máš priveľa prekážok. Keď máš jednotu, zbraň môžeš používať efektívne aj keď je primitívna.

Experti na jednotu sú napríklad mafie. Oni vedia ako na ňu, aj ako ju ničiť. Nie je divu, že u nás nefunguje žiadna zbraň proti korone.

Igor, tak konečne prestaň naháňať odborníkov a za jeden stôl radšej zvolaj najväčšie autority. Prezidentku, Sulíka, Pellegriniho, Kotlebu, arcibiskupov rôznych cirkví, top moderátorov, top žurnalistov, hlavne tých čo významne môžu jednotu poškodzovať, z takýchto nemôže chýbať ani jeden aby to fungovalo! Nehľadaj spôsob ako významnú autoritu vynechať a znemožniť, ale ako ju za ten stol dostať! Potom nech oni za stolom sa zjednotia proti korone. Proti ničomu inému sa zjednotiť netreba! Ciel musí byť iba jeden! Keď sa zjednotia, zvolia si najvyššiu autoritu, za ktorou budú lojálne stáť proti jednému nepriateľovi, ona potom zjednotí tých čo sa za stôl nezmestili. To je jediná cesta záchrany. Dočasná jednota proti dočasnému nepriateľovi. A nemusíme nepriateľa úplne zničiť. Stačí keď ho na nejakú dobu významne oslabíme, lebo momentálne je prisilný. Len treba nájsť spôsob ako sa zjednotiť keď treba!

Ak niekto zjednotí ľudí, lockdown zafunguje a možno zafungujú aj primitívnejšie zbrane a ľudia budú môcť opäť voľne dýchať. Na zbrani nezáleží toľko ako na jednote! Iba-žeby tá zbraň bola taká silná, že jednotlivec dokáže poraziť koronu, ale na to sa ešte načakáme.