Založ si blog

Zuzana Čaputová – obrovská hrozba pre SR

Je to dáma, stojí na strane aj nezodpovedných ľudí a premiér má problém urobiť si poriadok vo vláde. Je to kombinácia, ktorá prezidentke umožňuje zakryť akékoľvek jej zlyhanie a otvára jej možnosť svojou nezodpovednosťou vážne poškodiť štát.

Je pekné, že pani prezidentka nenechá len tak keď je niečo neakceptovateľné pre ľudí. No nemôže si dovoliť zastávať niečo čo je neakceptovateľné pre vládu.
Alebo tu chceme prezidentku, ktorá možno časom zablokuje povinnosť platiť dane, povinnosť poskytnúť starostlivosť alebo povinnosť správať sa ohľaduplne? To vážne chceme žiť v štáte kde nás môže ktokoľvek okradnúť a zabiť a nikto nám nemusí pomôcť?

Prosím nenechajme všetko na média, ktoré podporujú konanie prezidentky a prosím šírme výzvu aby sa prezidentka správala zodpovedne, aby naďalej rešpektovala ľudí, ale aby začala rešpektovať aj vládu.

Prosím. Správajme sa rozumne.

Právo eskalovať konflikt?

17.04.2024

Existuje niekoľko legislatívnych znení podľa ktorých obeť má právo brániť sa. Keď je niekto ohrozený alebo napadnutý tak má právo ohroziť a napadnúť agresora? Sú dva zakladné typy obrany. Prvým typom obrany je snaha poškodiť agresora aby bol oslabený na zopakovanie útoku. Aby agresor bol porazený. On sa však proti poškodeniu môže brániť a konflikt sa [...]

Vážení frustrovaní europoslanci

12.04.2024

Vážené europoslankyne, vážení europoslanci, veľa slovákov nevidí rozdelenú Európu na západnú a východnú. Veľa slovákov nechce aby obyvatelia Európy umierali vo vojne. Ubližujeme tým Európe? Veľa slovákov je proukrajinských, zároveň prozápadných a zároveň aj proruských. Myslíme si, že mier môže byť len keď vyhrá Ukrajina a aj Rusko. Keď nebudú sa vytvárať [...]

Tvrdý odkaz vojnoštváčom

09.04.2024

Tento odkaz nemá ublížiť vojnoštváčom. Má ich vytiahnúť z vojny, do ktorej sa nechali zavliecť a nechali si ukradnúť zo srdca mier. Vážení vojnoštváči, koľko ľudí musí pre vás ešte umrieť aby sa splnil váš sen, že vojna bude mať porazeného?! Vojna nie je futbalový zápas kde v stávke sú tri body do tabuľky a zápas sa skončí za približne 2 hodiny. Vo vojne [...]

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 10:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

janzilka

Viete čo je dobré na všeobecných teóriach? Skoro nič :) Vďaka svojej všeobecnosti, sú síce na všetko a pre všetkých, ale to znamená, že sú veľké a komplikované. Prispôsobiť sa im je veľmi ťažké. No bez nich by neboli tie jednoduchšie teórie, praktické rady alebo postupy aby niečo naozaj dobre fungovalo. Ak vám niečo nefunguje a nikto vám nevie pomôcť, tak snažiť sa pochopiť niečo všeobecnejšie je dobrá cesta. Robí to každý z nás.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 107
Celková čítanosť: 254567x
Priemerná čítanosť článkov: 2379x

Autor blogu

Kategórie